maandag 29 september 2014

Correspondentieklas

We gaan naar Leuven maar je moet wel een uur op de trein zitten. dat is niet leuk. We waren wel wat te laat. Hier een foto van op de trein. Het was keitof. ik zat samen met Saartje, Cleo en Ella. Ella had loombandjes mee en Saartje niet. Cleo had een spelletje mee maar dat hebben we niet gespeeld want ze wist niet meer hoe het het moest, dus hebben we maar met de rekkertjes van Ella gespeeld.

Lore

Op uitstap
Vandaag zijn we op uitstap geweest met de klas. Het was heel leuk en we zijn naar een speeltuin geweest.

Anna
We hebben gedaan alsof we in Spanje waren aan de palmbomen, maar natuurlijk zijn die in Spanje veel groter. We hebben dat onderweg gedaan maar ik sta verstopt.

Noor.


We gaan naar de correspondentieklas. We gingen met de trein en dan waren we een beetje verdwaald. Dus vroeg Sofie aan een mijnheer: wil jij ons een beetje leiden? Jaaa! En we waren er en het was speeltijd en dan gingen we picknicken. dan gingen we spelen en dan gingen we terug. Ze speelden ook een toneel van politie en boef. Aïsha

We zijn naar de speeltuin geweest en dat was heel leuk. Marthe

We hebben een correspondentieklas en we hebben samen spelletjes gespeeld. We zijn gaan picknicken en daarna hebben we gespeeld. dan zijn we terug gegaan naar de speelplaats.

Noor VM


We zijn gaan picknicken in een speeltuin. Na de boterhammen eten, mochten we spelen in de speeltuin. er waren drie delen. Het spelen in de speeltuin was eigenlijk de grote speeltijd en het was keileuk!!!
Elliot

Geen opmerkingen:

Een reactie posten